Subota 25. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Sreda 21.03.2012.
10:12
Alo A
Najmanje deset dečaka starosti do 21 godine kastrirali su sveštenici Katoličke crkve u Holandiji kako bi ih "oslobodili homoseksualnosti". Kastracija je tokom pedesetih i šezdesetih godina 20. veka bila kazna i za dečake koji su prijavili sveštenike da su ih seksualno zlostavljali.
Sreda 21.03.2012.10:42
Никакво чудо за организацију која је склањала усташке кољаче у своје мантије, самостане и сл. Целибатно свештенство какво постоји код римокатолика је чист плод папске жеље да има послушну војску која ће извршавати сваку његову жељу али којој он неће баш све узимати за зло. Има међу њима истински добрих људи, али нецрквеност Папа све њих (фратре) чини темпираним бомбама које се могу активирати кад год то Ватикан пожели.
Sreda 21.03.2012.10:47
Prosil bi Vatikan da se očituje o djelovanju kompletog katoličkog sveštenstva Hrvatske tijekom NDH poglavito nad Srbima i nad djecom sa Kozare u Jastrebarskom!
Sreda 21.03.2012.10:59
Pod uniformom su i sveci i manijaci, i dobri i zli. pred Bogom su svi goli i obezoružani!
Sreda 21.03.2012.11:18
Ako se sada jave pobožni vernici da palamude o Božijoj volji, koja je nemoćna pred đavolovim sudom, koji zapravo kažnjava roditelje zbog toga što su se udaljili od Boga, predlažem da se takvi portalci žrtvuju, izvrše samo kastraciju, i kada zaleče rane dođu da nam prenesu utiske i šta misle o katoličanstvu, njihovom pučanstvu i "slučajnim koincidencijama" pogibeljnosti vernika koji su previše talasali!
Sreda 21.03.2012.12:50
Немаш разлога да се љутиш на неког ко верује у Бога и поготову немаш разлога да пишеш глупости о немоћи Бога пред ђаволом. Када већ улазиш у теме религије, научи бар нешто о њој. Пошто ти очигледно треба још много предзнања да би схватио Божији Закон и оно о чему сам писао, а немаш никакву вољу да нешто научиш, нећу ти више ни писати. Атеисти су познати по свом свезнању и надмености у комуницирању, да не причам о страстима и увредама, али бих те бар молио да не коментаришеш веру и Бога, ако већ не верујеш у њега. За твоју информацију, чуди ме да то до сада ниси схватио, католици су јеретици и далеко су скренули с Божијег пута. Тамо одавно влада ђаво и ко има посла с њима, тешко њему.
Sreda 21.03.2012.13:08
Морам ти рећи само још једно! Душа човечја је стално на клацкалици између добра и зла. Очишћењем своје душе (избацивањем сваке мржње, порока и зла из себе) човек се једини с Богом, односно Светим Духом и недоступан је за ђавола и свако друго зло. Међутим, довољно је да подлегнеш некој страсти, да мислиш зло, мрзиш неког и стањ твоје душе се удаљава од Бога и једини с нечистим силама (ђаволом). Тада човек губи заштиту и благодат Божију и подложан је свакој врсти зла. Као вода и уље, јединиш се или с Богом или с ђаволом зависно од стања у коме си тренутно. Поред тога, постоји Божија промисао, када се и људи вођени Светим Духом по вољи Божијој жртвују за спас других душа (пример Апостоли).
Sreda 21.03.2012.13:16
Ти мученици иду право у Рај и њима припада свака слава на Небу. Христос никоме није обећао овземаљска блага, већ Небеско Царство! Хришћанин не тражи овоземаљска блага од Бога, већ спас душе, али очишћењем душе још овде на земљи осећа заштиту и благодат Божију! Не љути се на мене, ако сам те погрешно проценио или увредио, нисам то желео и било би ми драго да ипак ниси атеиста, али и ако јеси нема проблема. Бог је свакоме дао слободу избора и само то, та људска слобода избора и његова љубав према човеку, га спречава да се обрачуна са злом, јер би тиме погазио ту човечју слободу. Човеку је дато време за покајање и спасење до другог Христовог доласка на земљу, када и следи обрачун са злом!
Sreda 21.03.2012.16:14
Slavisa, nikome ja ne spoticem veru u Boga, samo sam mišljenja da je Bog debelo zabrazdio kad je dopustio da već vekovima raste kojekakav korov u Njegovoj bašti, uključujući najgore pedofile koji tobož propovedaju veru u istog. Ili ima pametnijeg posla, ili je definitivno digao ruke od nas i prepustio nas sotoni! Nikad ne govorim da sam ateista jer smatram da je ko go da je pisao 10 Božijih zapovestio odlično postavio temelj za buduće naraštaje. Svedoci smo nebrojenih nedela koji su prošli nekažnjeno te stoga smatram da je Bog malo podbacio u svojoj promisli. Poslednjih 1000 godina svet je u haosu, a mi još čekamo dolazak Spasitelja?! Pa,mislim dokle?! Zar ima pametnijeg posla negde i gde?!
Sreda 21.03.2012.17:02
Пази се брате, када осуђујеш Бога! Не очекуј ништа добро, ако тако радиш. Стање твоје душе је, докле год неког осуђујеш, а посебно Бога, у власти нечистих сила и тада губиш сваку благодат од Бога. Наравно да је тешко гледати и трпети неправду и насиље, али то је наш крст који носимо на овом свету и њега треба да носимо, као што је Христос носио свој крст до Голготе, са смиреношћу, трпљењем и љубављу. Бог чека покајање и исправљење човека, да би га уврстио у своје пријатеље. И све то због слободе воље тог истог човека, коју му је Бог и дао. Да је Бог устројио све тако да зло уништи и спасе само добро, сви ми који данас живимо би били побијени, јер смо пуни порока и страсти!
Sreda 21.03.2012.17:09
Само још да додам, Бог је створио човека савршеног по угледу на себе, али му је дао слободу воње, коју је он злоупотребио и одвојио се од њега. Зло не постоји само по себи, постоји Бог (љубав) и одсуство љубави (Бога). Страсти нас одвајају од Бога (љубави) и чине нас злим, а почетак свих страсти је гордост, прва и најопаснија страст, од које су израсле и све остале, осуђивање, мржња, блуд, пороци... Сами себе убијамо и мучимо а Бог само чека наше покајање и исправљење да би нам све опростио и спасио нас. Покајање и исправљење, а не осуђивање и мржња воде бољем животу овде и спасу на Небу!
Sreda 21.03.2012.12:18
I NA KRAJU..KO JE ODGOVARAO..KADA..GDE..OSUDJEN?? JEZIVO...JADNA DECA...KAO SREDNJI VEK..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)